Kedves Látogatónk! Ezen a héten szinte mindenki szabin van, ezért csak telefonos és online rendelésfelvétel van. Csütörtökön és pénteken nyitva lesz az üzlet is 9-15 ig. A következő héten hétfőtől-péntekig 9-15-ig. A rendelések bonyolítása ez idő alatt is zavartalan.

Matrica minták


Kávés dekorácók
Afrika
Állatok
Távolkelet
Virág dekor
Fák
Gyerekszoba
Idézet
Csempe
Mágnes matricák
Bútor matricák
Ajtó poszter
Villanykapcsoló matricák
Sport
3D Pillangók
Fém faldekor
Városok
WC

 

MatricákGyorskereső


A keresett falmatrica:

falmatricaKeresés
Részletes keresés

A 10 utolsó falmatrica keresés:

mágneses, kil3rdz98hunting, hipp hopp, öntapadós tükör, békéscsaba kétegyház, teflon, 10x10 csempematrica, farkas falmatrica, eladó tigriskölyök, bambusz matrica falr

Nyertesek


Ha itt a legelső név a tiéd és a mai dátum szerepel mellette, akkor ma az ingyen falmatrica Tiéd...

Én nyertem hotline:

+36 70 544 5032

Telefonálj, mert ha a dátum szerinti nap este 6-ig nem hívsz, akkor az ingyen falmatricádat odaadjuk a falmatrica üzlet előtt elhaladó első járókelőnek, korra, nemre, faji és vallási hovatartozásra való tekintet nélkül, vagy csak simán elrakom én és nem szólok a főnöknek…

INGYEN FALMATRICA nyertesek:

Sári Bernadett2023. 01. 30.
Varga Lilla2023. 01. 29.
SIMON RITA2023. 01. 28.
Getyinás Diána2023. 01. 27.
Landesz-Ludányi Edina2023. 01. 26.
Répási-Hack Anita2023. 01. 25.
Jeles Zoltán2023. 01. 24.
Hatházi Beatrix 2023. 01. 23.
Kis Csaba2023. 01. 22.
Hevesi Sándorné2023. 01. 21.
További nyertesek

CímkékHírek


Modern luxus fém faldekoráció

3D pillangók faldekor

Üveg dekoráció - Dekoratív üveg fólia – Homokfúvott hatású fólia.

Falmatrica kupon

Festősablon használata

Vélemények

Falmatrica felragasztása


Új videók 

 

 

falmatrica - Festősablon használataFestősablon használata

Festősablon használata házilag lépésről lépésre videóval, részletes leírással és képekkel. Hogyan kell falfestő sablont házilag használni? Itt most megmutatjuk...

FESTŐSABLON HASZNÁLATA VIDEÓ

Az alábbi videó jól kiegészíti a következő leírást. Ha kiváló eredményt akarsz, akkor érdemes lesz megnézned és el is olvasnod a segédletünket.


A FESTŐSABLON HASZNÁLATA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

Íme a legegyszerűbb és legnépszerűbb festősablon használati módszer, melyet kifejezetten ajánlunk kezdőknek.

Amennyiben először használsz festősablont érdemes egy kis gyakorlást folytatnod, hogy ne a faladon kísérletezz, rendesen elsajátítsd a technikát és jó legyen az általad választott színkombináció is.

Használd a garázsod falát, vagy keress egy nagyobb kartont, egy régi pizzás dobozt,

ezeken kipróbálhatod a sablon használatát és fehér doboz segítségével megtalálhatod a megfelelő színt is.


KELLÉKEK A FESTŐSABLON HASZNÁLATÁHOZ

Festősablon használataFestősablon

Minta felület (régi nagy pizzás doboz, karton stb.)

Latex, víz vagy akril festékek,

Szivacs festőhenger lekerekített végekkel és ecsetek

Festékes tálca vagy egy eldobható műanyag tányér

Kis tapadású festő szalag, ragasztó spray (opcionális)

Papír törülközők vagy rongyok, tisztító eszközök és folyékony szappan

Létra (opcionális)

Kezdés

Nagyon fontos: Mindenképpen próbáld ki valahol a festősablon használatát, próbáld ki előzőleg a színeket mielőtt élesben a falon dolgoznál.

1. lépés

Győződj meg róla, hogy a fal, tiszta, pormentes és száraz állapotban van-e. Ne legyenek a falon repedések, dudorok és mélyedések, amelyek ahhoz vezetnek, hogy a festék a sablon mögé szivárog. Minden mélyedést és repedést előzőleg ki kell javítani.

Festősablon használataA falnak tisztának kell lennie, ha előzőleg nedvesen megtisztítottad, akkor hagyd 24 órát száradni. Ha a lakásban lesz még festés gipsz stukkó felrakás akkor a festősablon használatát csak ezek elkészülte után érdemes megkezdeni.

2. lépés

Helyezd el a festősablont a falon, majd rögzítsd ragasztószalaggal.

Ne használj szigetelőszalagot, vagy celluxot, mert ezek túl ragacsosak és leszedéskor magukkal húzhatják a vakolatot, vagy néhány festékréteget.

A festősablonnak vízszintesnek kell lennie, kivétel, ha organikus mintákat, pl. virágokat, levelek és fákat akarsz felfesteni.

Festősablon használata3. lépés

Most önts egy kis festéket a festéktálcába. Nem kell nagyon sokat, 2-3 evőkanálnyi festékkel is elkezdheted.

Görgesd végig a festőhengert a festéken, hogy az jól beigya a festéket, majd töröld le a felesleges festéket egy hajtogatott papír kéztörlőn úgy, hogy finoman oda-vissza görgeted rajta egy-két alkalommal.

A lényeg, hogy a henger felületén ne legyen összegyűlve festék és maradjon olyan a görgő mintha száraz lenne.

Festősablon használata4. lépés

Görgesd végig a festőhengerrel a festősablon felületét enyhe nyomással. Ha túl erősen nyomod, akkor ki fog folyni a festék a szivacsgörgőből és beszivároghat a sablon alá is.

Vigyáznod kell arra is, hogy nehogy a görgő felkapja a sablon széleit.

Könnyedén ellenőrizheted menet közben is az eredményt, ha óvatosan megemeled a sablon egyik sarkát.

 

Festősablon használataTetszik, amit látsz? Elég a nyomás, vagy lehet ez egy kicsit több festék? Ha túl halvány a festés, akkor, csak hajtsd vissza a festősablont és görgesd végig a sablonon még párszor a festőhengert, akár erősebben is odanyomhatod, hogy jobban fogjon.

Ha nem takar elég jól a festék, akkor több rétegben is festhetsz. Ilyenkor váj pár percet, hogy megszáradjon az első réteg, majd kenj fel még egy réteget.

Ne légy türelmetlen, ne használj festéktől tocsogó hengert, inkább hagyj egy kis száradási időt a festéknek és jöhet a következő réteg.

5. lépés

Festősablon használataÓvatosan fejtsd le a sablont és élvezd az eredményt.

Most se légy türelmetlen, lassan és óvatosan húzd le a sablont a helyéről, nehogy az magával húzza a festéket, vagy a vakolatot.

6. lépés

A sablont tisztítás nélkül is áthelyezheted és kezdheted a következő helyre felvinni a mintát.

Csak akkor érdemes lemosnod a sablont, ha az már annyira megvastagodik a festéktől, hogy nehéz lesz vele dolgozni.

Amennyiben a következő minta felfestését már más színnel akarod elvégezni, akkor győződj meg arról, hogy a régi festék megszáradt-e rendesen, nehogy összekenje a falat az előző színnel.


TIPPEK ÉS TRÜKKÖK FESTŐSABLONHOZ

Tükörkép

Könnyen létrehozhatsz érdekes mintákat ha megfordítod, vagy fejjel lefelé használod a sablont.

Több szín

Ha több színt használsz, akkor azt javasoljuk, hogy mindegyik színhez külön festékhengert használj, vagy alaposan mosd ki a hengert folyó víz alatt.

Ha több hengert használsz, vagy csak szünetet akarsz tartani a munkában, akkor érdemes a hengert folpack fóliába tekerni, valamint a festékes tálcát befedni, így elkerülheted a festék száradását.

Festősablon használataAz ecset használata

Bizonyos minták esetén előnyösebb lehet, ha a festést ecsettel végzed. Akkor érdemes ecsetet használnod, ha vékony apró és bonyolult mintákat kell felfestened, vagy több színű esetleg árnyalt képet szeretnél létrehozni.

Itt is nagyon fontos, hogy az ecset ne tocsogjon a festéktől, mert az befolyhat a sablon alá.

A festőhengeres módszerhez hasonlóan itt is el kell távolítanod a felesleget az ecsetről.

Festősablon használata

Az ecset használatához legjobb a döfködő, vagy körkörös mozgás.

Ecsettel felviheted a mintát különböző színekben is. Háromdimenzióssá teheted a képet különböző árnyalásokkal is.

Ecset használatával szabályozhatod a szín erősségét is, bizonyos helyeken több rétegben festve sötétebb lesz a minta, máshol enyhén vizes ecsettel felitathatod a festéket, így halványíthatod a mintát.

Mindig ügyelj arra, hogy az ecset ne kapja fel a minták szélén a sablont a falról és ne legyen sok a festék, ami befolyhat a festősablon alá.

Minta a sarokban

Nem kell megijedned a sarkoktól sem, mert ha követed az utasításokat akkor ez sem lesz nagy ügy.

Festősablon használataAkkor tudod a legszebb eredményt elérni, ha a saroknak első körben csak az egyik felét készíted el.

A festősablont hajtsd félbe és csak az egyik felét rögzítsd le, úgy ahogyan a képen is láthatod. A másik fele nyugodtan lógjon szabadon.

Festékhengerrel vidd fel a színt, a lógó részt tartsd meg a kezeddel.

Nem fontos közvetlenül betolnod a sarokba a festőhengert, nem baj ha festetlenül marad egy kis rész.

Ha kezd megszáradni a sarok egyik fele, akkor rögzítsd ragasztóval a másik felét és az előzőt tedd szabaddá. Az előzőhöz hasonlóan a másik oldalt is fesd fel.

Ha szárad távolítsd el a festősablont és kösd össze a mintát ecsettel. A sablon nélkül már könnyen hozzá fogsz férni a sarok legkeskenyebb pontjához is.

A hibák javítása

A frissen keletkezett apró hibákat, rossz helyre folyt festéket gyorsan eltávolíthatod egy nedves ruhával, vagy fültisztító pálcikával. Csak akkor kezdd el újrafesteni a mintát, ha a javított rész már teljesen megszáradt.

Amennyiben olyan hibát fedeztél fel, ahol nem takart teljesen a festék, akkor várd meg míg teljesen megszárad a falon a festék és a festősablon is, csak ezután rögzítsd vissza a sablont és javítsd a hibát még egy réteggel.

Ha jól csinálod, akkor is előfordulhatnak kisebb hibák és megfolyások. A festősablonnal készített faldekoráció kézi munka, tehát némi tökéletlenség ennek a természetes velejárója. Ne feledd, hogy Te tudni fogod hol vannak a hibák, viszont aki látja, az csak a teljes mintát, az összképet nézi és nem a hibákat keresi, ezért ezeket csak te fogod észrevenni.

Összekötő hidak

A hidak a teljes minta kisebb "levegőben lógó" részeit tartják a helyükön. Vannak akik ezeket utólag átfestik kézzel. Ez néha javítja a megjelenést, de ez nem mindig szükséges. Nem kell feltétlenül ezzel bajlódnod, mert igyekszünk úgy megtervezni a sablonokat, hogy azok a hidak átfestése nélkül is jól mutassanak.

Ha mégis szeretnéd átfesteni a hidakat, akkor ahhoz használj vékony ecsetet.

Festősablon tisztítás és tárolás

Festősablon használataA festősablonon idővel egy vastagabb festékréteg fog kialakulni, amely a festék fajtájától függően magától letöredezhet a sablonról, "megbőrösösdhet" így lehúzhatóvá válik, illetve vízfesték használata esetén ez könnyen lemosható marad.

Ha lemosod a festősablont, akkor az próbáld egyenletes felületre fektetni, mérettől függően mosogatóba, vagy fürdőkádba. Használj puha kefét és ne dörzsöld túl erősen a sablont, nehogy az elszakadjon, vagy megnyúljon.

Miután megtisztítottad, helyezd száraz ruhára és hagyd teljesen megszáradni.

A festősablonokat ne hajtsd össze. Próbáld meg két újságpapír közé fektetve lapos helyen, ágy alatt, ruhás fiók aljában tárolni.

Csak akkor tárold összetekerve, ha nincs más módod a tárolásra.

Festősablon javítása

Ha véletlenül elszakad az egyik "híd" a festés, vagy a tisztítás közben, akkor könnyen megjavíthatod azt egy kis darab cellux segítségével.(1 szavazat)Menyire volt hasznos ez a cikk?


Címkék: falfestés sablonok, festosablon falra, falfesto sablonok, festősablon, falfesto sablon, macska sablon falra festve, festosablon falra, betű sablonok falra, Festősablon használata, falfesto mintás hengerKérdezz falmatrica webáruház eladójától - Festősablon használata


kérdés

 Tisztelt Webárúház! Érdeklődni szeretnék,hogy a tájékoztató szövegben" az ecset használata" részben van az a sablon, fa virággal. Kérdésem az lenne, hogy ilyen sablon van-e Önöknek,és mennyibe kerül? Olyat szeretnék. 
Válaszukat előre is köszönöm.
Tisztelettel: Patkó Anna

(0 szavazat)Értékeld a hozzászólást!
PATKÓ ANNA
Válasz erre a hozzászólásraWisteria festősablon

Kedves Anna,
ez a festősablon már nincs kínálatunkban, de valahol megvan biztosan. Amint lesz egy kis időm, megkeresem és vissza rakom kínálatunkba. Jelezni fogok majd e-mailbe ha meg lesz.
Üdv. Norbi

(0 szavazat)Értékeld a hozzászólást!
Falmatrica Webáruház
Válasz erre a hozzászólásraKültér

 T. ART Matrica!
Érdeklődnék, hogy szöveget szeretnék mészkő sírlapra felírni, ehhez szöveg papírsablon és kültéri időjárás álló festék kapható Önöknél?
Várom válaszuk - Üdvözlettel: Kata

(0 szavazat)Értékeld a hozzászólást!
Kata
Válasz erre a hozzászólásraEgyedi festősablon sírlapra

Kedves Kata,

sablont erre a célra tudnánk készíteni egyszeri használatos öntapadósat amelyet a felvestés után ellehetne távolítani. Ami a festéket illeti, ilyesmit nem tartunk, ebben szerintem bármelyik festéküzletben tudnának Önnek segíteni.
 
Üdv. Norbi

(0 szavazat)Értékeld a hozzászólást!
Falmatrica Webáruház
Válasz erre a hozzászólásraFesték típus

 Kedves ART Matrica!
 
Szeretnék érdeklődni,hogy diszperziós festékkel is lehet használni a festősablonokat?
 
Üdvözlettel: Dani Viktória

(0 szavazat)Értékeld a hozzászólást!
Dani Viktória
Válasz erre a hozzászólásraDiszperziós festék használata sablonokkal

Kedves Viktória,

ezek a festősablonok polipropilén vékony műanyag lemezből készülnek. Lehet szinte bármilyen festékkel használni, még aceton alapú festékekkel is.  Diszperziós festékekkel is simán lehet használni ezeket a festősablonokat.
Üdv. Norbi

(0 szavazat)Értékeld a hozzászólást!
Falmatrica Webáruház
Válasz erre a hozzászólásra


Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Festősablon használata

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Festősablon használata, falfesto mintás henger, Festősablon használata, betű sablonok falra, festosablon falra, macska sablon falra festve, falfesto sablon, festősablon, falfesto sablonok, festosablon falra, falfestés sablonok

 

 

Segíthetek
neked?
Norbi vagyok az Artmatrica eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok...
+36 70 544 5032
5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan falmatricát tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.
Ingyen
szállítunk
ha 12.000.- Ft felett rendelsz, alatta választhatod a kiszállítást 1.050.- Ft-ért futárzsolgálattal, vagy 850.- Ft-ért a Posta Pont átvételt is...
KIVÁLÓ
MINŐSÉG
Kizárólag prémium alapanyagokkal, csúcskategóiás ipari nyomtatókkal és plottergépekkel dolgozunk, hogy a legjobb minőségű terméket adhassuk...
Kiváló
garancia
...pénz-visszafizetéssel! 14 napig visszaküldheted a megrendelt terméket, ha nem vagy elégedett és mi kicseréljük, vagy visszafizetjük az árát...
Hogyan
csináld?
Falmatrica felragasztása? Hogyan? Részletes videó segédletet készítettünk neked és szöveges és leírást találsz a falmatricák felragasztásához, itt...
Falmatrica
vélemények
Kíváncsi vagy mit mondanak azok, akik már rendeltek tőlünk matricákat? Kattints és nézz szét a vásárlónik véleményei között...
Ajándékot
adunk
Azonnal választhatsz az ajándékaink közül, ha legalább két termék van a kosaradban és értéktől függően egyre értékesebb ajándékok várnak rád...
Fal­matrica
outlet
Falmatrica olcsón, mélyen a normál árak alatt. Az outletben megtalálod a kifutó mintákat, és azokat amelyeket szeretnénk kisöpörni a raktárunkból...
Kövess minket Te is!
Gyere és csatlakozz az Artmatrica csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Kérdezőfal


falmatricaElejérefalmatricaVisszafalmatricaKövetkezőfalmatricaVégére

Falmatrica Webáruház 10:24: Üdvözlöm, fűrészporos festett tapétán a matrica lehet hogy megmaradna, de nem biztos. A gond az vele, hogy nem sima a felület. Ha gondolja, küldhetek levélben egy minta matricát, és kipróbálhassa hogy megmarad-e a falon. Az info@artmatrica.hu e-mail címre írja meg a címét ha szeretné kipróbálni. Üdv. Norbi
Üdvözletem.

A ""Régi típusú"" fűrészporos, festett (tiszta) falfelületen a családfa matrica meg tud maradni? Vettem már régebben máshol ,másmilyet, de ezen a tapéta fajtán nem maradt meg.
Köszönöm

Jó napot!
A falmatricákat később ha leszednénk, nyomot hagynak vagy könynen eltávolíthatóak?
Kedves Artmatrica!

6 cm magas betűsablont keresek, amely alkalmas arra hogy lakkozott felületre lakkmarkerrel betűket írjak. A sablon arra szolgálna, hogy a kézzel rajzolt betűk nyomtatott betűnek tűnjenek. Egy Scrabble rajongónak 70. születésnapi ajándékként 70x70 mm-es Scabble kockákat imitálok egy nagy tölgyfa táblára ragasztva. A kockából a HETVEN szó lesz kirakva 6 cm-es betűkből, amely szó a Scrabble pontozás szerint csak 10 pontot ér.
A kérdések:
- alkalmas-e a sablon erre a műveletre?
- lehet-e csak H,E,T,V és N betűt külön rendelni, vagy csak az egész ABC-t?

Kedves Artmatrica!
6 cm magas betűsablont keresek, amely alkalmas arra hogy lakkozott felületre lakkmarkerrel betűket írjak. A sablon arra szolgálna, hogy a kézzel rajzolt betűk nyomtatott betűnek tűnjenek. Egy Scrabble rajongónak 70. születésnapi ajándékként 70x70 mm-es Scabble kockákat imitálok egy nagy tölgyfa táblára ragasztva. A kockából a HETVEN szó lesz kirakva 6 cm-es betűkből, amely szó a Scrabble pontozás szerint csak 10 pontot ér.
A kérdések:
- alkalmas-e a sablon erre a műveletre?
- lehet-e csak H,E,T,V és N betűt külön rendelni, vagy csak az egész ABC-t?
Üdv, Örs
Falmatrica Webáruház 10:52: Üdvözlöm, szúnyoghálóra sajnos nem tudok ilyen megoldást. A matricák nem hinném hogy soká megmaradnak a hálón. Esetleg festeni leget hogy lehetne rá valamit, de abban nincs semmi tapasztalatom. Így sajnos nem tudok segíteni ebben... Üdv. Norbi
A terasz ajtó plisszé-szunyoghálójára szeretnék valamit tenni , hogy a vendégek ne menjenek neki a szunyoghálónak. Van erre valami jó javaslata (terméke )?
Falmatrica Webáruház 10:42: Kedves Andi,
a kínálatunkban levő zuhanykabin matricák nem nyomtatva vannak, hanem kivágva gyártjuk ezeket. Úgyhogy a matricák minden része különálló, így külön is fel lehet ragasztani azokat tetszés szerint ha olyan a matrica amin több elem van. Egyedileg is tudunk készíteni ilyen matricákat, úgyhogy jobb ha e-mailben megkeres és az ilyesmit megtudjuk oldani elképzelése szerint.
Üdv. Norbi
Kedves Norbi, zuhanykabinunkra szeretnék homokfúvott hatású bambusznád mintázatú matricát felragasztani. Kérdésem, hogy a honlapon látható zuhanykabin matricák mindegyike tekercs fóliára van nyomtatva (tehát az egész fóliát kell felragasztani) vagy vannak formára stancolt és elemenként is felragaszthatók? előre is köszönöm válaszát, Réti Andi

Falmatrica Webáruház 19:15: Üdvözlöm,
tudunk készíteni egyedi elképzelésű matricákat is. E-maiben elkell küldeni hogy mit szeretne, és ott tudunk eggyeztetni
Üdv. Norbi
falmatricaElejérefalmatricaVisszafalmatricaKövetkezőfalmatricaVégére


Hozzászólások


09:22: Tisztelt ArtMatrica! Két ablakra és két ajtóra lenne szükségem homokfúvott matricára. Van ...

11:32: Az ügyintézés gyors, rugalmas és rendkívül segítőkész; és az egyedi igényünk is megvalósításra ...
Vélemények
17:33: Kérdésem, hogy ha cdr-ben vagy egyéb vektoros formátumban küldünk egy egyszínű, esetleg színes ...
Falmatrica webáruház kapcsolat
11:44: CSÍKOS FÓLIA ÉRDEKELNE ILYEN MÉRETBEN 160X66 MILYEN ÁRON LENNE ...
Üveg dekoráció - Dekoratív üveg fólia – Homokfúvott hatású fólia.
07:03: A kocsimra meg a konyhba, nappaliba ,irodámba rendeltem. Remélem jó lesz az összes. Nagyon ...
Vélemények
20:29: Árajánlatot szeretnék kérni a 2 öntapadós Üvegmatricára Homokfúvott hatású Üvegmatrica 60 x 150 ...
Falmatrica webáruház kapcsolat

 

 
Artmatrica
Cégnév: SLANOR, s. r. o.
Székhely: Meteorová 1489/1 , 040 12
Kosice-Nad jazerom, Slovakia
Adószám: 2023917885
E-mail cím: info@artmatrica.hu
Telefon: +36 70 544 5032

Előre leadott rendelések személyes átvétele előre
egyeztetett időpontban a falmatrica webáruház
telephelyén: Meteorová 1489/1 , 040 12
Kosice-Nad jazerom, Slovakia

Telefonos ügyfélszolgálatunk az alábbi számon elérhető: +36 70 544 5032, vagy az info@artmatrica.hu e-mail címen állunk rendelkezésre.
Leveledre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk..

Falmatrica kiszállítás Magyarország egész területén, többek között a következő városokba:
Budapest Debrecen Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti

Kövess minket itt is...
Artmatrica Artmatrica Artmatrica youtube Artmatrica google+ Artmatrica pinterest

Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Festősablon használata - falmatrica