Kedves Ltogatnk! Ezen a hten szinte mindenki szabin van, ezrt csak telefonos s online rendelsfelvtel van. Cstrtkn s pnteken nyitva lesz az zlet is 9-15 ig. A kvetkez hten htftl-pntekig 9-15-ig. A rendelsek bonyoltsa ez id alatt is zavartalan.

Matrica mintk


Kávés dekorácók
Afrika
Állatok
Távolkelet
Virág dekor
Fák
Gyerekszoba
Idézet
Csempe
Mágnes matricák
Bútor matricák
Ajtó poszter
Villanykapcsoló matricák
Sport
3D Pillangók
Fém faldekor
Városok
WC

 

Matrick


Mosogatgp matrick

Gyorskeres


A keresett falmatrica:

falmatricaKeress
Rszletes keress

A 10 utols falmatrica keress:

kenguru falmatrica, bambusz falmatrica, 256, szalma dekormatrica, bets falmatrica, gyerekszoba, lepcsohaz, bagoly falmatrica, zebrs szoba matric, kutya sablon

Nyertesek


Ha itt a legels nv a tid s a mai dtum szerepel mellette, akkor ma az ingyen falmatrica Tid...

n nyertem hotline:

+36 70 544 5032

Telefonlj, mert ha a dtum szerinti nap este 6-ig nem hvsz, akkor az ingyen falmatricdat odaadjuk a falmatrica zlet eltt elhalad els jrkelnek, korra, nemre, faji s vallsi hovatartozsra val tekintet nlkl, vagy csak simn elrakom n s nem szlok a fnknek…

INGYEN FALMATRICA nyertesek:

Csidei Istvnn2023. 02. 03.
Jeszenszky Katalin2023. 02. 02.
Hollki Nikoletta2023. 02. 01.
Menyhrt Tams2023. 01. 31.
Sri Bernadett2023. 01. 30.
Varga Lilla2023. 01. 29.
SIMON RITA2023. 01. 28.
Getyins Dina2023. 01. 27.
Landesz-Ludnyi Edina2023. 01. 26.
Rpsi-Hack Anita2023. 01. 25.
Tovbbi nyertesek

CmkkHrekj videk 

 

 

k��v�� Mosogatgp matrick

Mosogatgpre vagy ms hasonl mret hztartsi gpre vagy btorra ragaszthat ntapad matrica. Nagy vlasztk virgok, kv motvum, borok gymlcs s tbb ms tmban.

A konyhába jól mutat ha például a mosogatógép vagy htszekrény ajtajából egy képet alkotunk. Legyen az virág dekor, tulipánok, orchidea, napraforgó, vagy akár tálykép pálmafával. Ami a legnépszerbb a kávé témában lev mosogatógép matricák amelyek némi eleganciát alkotnak a konyhába. Ha esetleg valaki egy családi fotót szeretne a htszekrényre vagy mosogatógépre, az is megoldható ha van megfelel méret és minség családi kép.
Ezek a mosogatógép dekormatricák öntapadósak, úgyhogy bármilyen sima felületre lehet ezeket ragasztani. A mosogatógép mágneses matricák olcsóbb változata. A különbség a kett közt csak a felhelyezésben van. A mágnes matricát csak fém felületre lehet rakni, de bármikor lelehet azt szedni és ujra visszarakni. Az öntapadós matricákat bármilyen sima felületre lehet ragasztani, de ha megúntuk, vagy lecserélük a mosogatógépet mert elromlott és leakarjuk szedni, ezeket már ujra nem lehet felhasználni.
Aki mégis a kicsit drágább mágnes matricák mellett döntött azokat a mosogatógép mágnes matrica kategóriában lehet megtalálni. A minták ugyanazok mindkét kategóriában.
Rendeléskor a kért matrica méreteit a vásárlás végén a megjegyzés mezbe lehet beírni. Ez azért fontos, mert a mosogatógépek ajtajai különböz méretben vannak. A képet mi a kért mérethez szabjuk, így ezt már csak fel kell ragasztani. Ha például nagyobbat rendelne és abból lekellene vágni akár csak 2-3 centit, lehet hogy például a virág már nem lenne középen, vagy egy lényeges részét levágnánk és már nem mutatna annyira jól.


 

 

Krdezfal


falmatricaElejrefalmatricaVisszafalmatricaKvetkezfalmatricaVgre

Falmatrica Webruhz 10:24: dvzlm, frszporos festett taptn a matrica lehet hogy megmaradna, de nem biztos. A gond az vele, hogy nem sima a fellet. Ha gondolja, kldhetek levlben egy minta matrict, s kiprblhassa hogy megmarad-e a falon. Az info@artmatrica.hu e-mail cmre rja meg a cmt ha szeretn kiprblni. dv. Norbi
dvzletem.

A ""Rgi tpus"" frszporos, festett (tiszta) falfelleten a csaldfa matrica meg tud maradni? Vettem mr rgebben mshol ,msmilyet, de ezen a tapta fajtn nem maradt meg.
Ksznm

J napot!
A falmatrickat ksbb ha leszednnk, nyomot hagynak vagy knynen eltvolthatak?
Kedves Artmatrica!

6 cm magas betsablont keresek, amely alkalmas arra hogy lakkozott felletre lakkmarkerrel betket rjak. A sablon arra szolglna, hogy a kzzel rajzolt betk nyomtatott betnek tnjenek. Egy Scrabble rajongnak 70. szletsnapi ajndkknt 70x70 mm-es Scabble kockkat imitlok egy nagy tlgyfa tblra ragasztva. A kockbl a HETVEN sz lesz kirakva 6 cm-es betkbl, amely sz a Scrabble pontozs szerint csak 10 pontot r.
A krdsek:
- alkalmas-e a sablon erre a mveletre?
- lehet-e csak H,E,T,V s N bett kln rendelni, vagy csak az egsz ABC-t?

Kedves Artmatrica!
6 cm magas betsablont keresek, amely alkalmas arra hogy lakkozott felletre lakkmarkerrel betket rjak. A sablon arra szolglna, hogy a kzzel rajzolt betk nyomtatott betnek tnjenek. Egy Scrabble rajongnak 70. szletsnapi ajndkknt 70x70 mm-es Scabble kockkat imitlok egy nagy tlgyfa tblra ragasztva. A kockbl a HETVEN sz lesz kirakva 6 cm-es betkbl, amely sz a Scrabble pontozs szerint csak 10 pontot r.
A krdsek:
- alkalmas-e a sablon erre a mveletre?
- lehet-e csak H,E,T,V s N bett kln rendelni, vagy csak az egsz ABC-t?
dv, rs
Falmatrica Webruhz 10:52: dvzlm, sznyoghlra sajnos nem tudok ilyen megoldst. A matrick nem hinnm hogy sok megmaradnak a hln. Esetleg festeni leget hogy lehetne r valamit, de abban nincs semmi tapasztalatom. gy sajnos nem tudok segteni ebben... dv. Norbi
A terasz ajt plissz-szunyoghljra szeretnk valamit tenni , hogy a vendgek ne menjenek neki a szunyoghlnak. Van erre valami j javaslata (termke )?
Falmatrica Webruhz 10:42: Kedves Andi,
a knlatunkban lev zuhanykabin matrick nem nyomtatva vannak, hanem kivgva gyrtjuk ezeket. gyhogy a matrick minden rsze klnll, gy kln is fel lehet ragasztani azokat tetszs szerint ha olyan a matrica amin tbb elem van. Egyedileg is tudunk kszteni ilyen matrickat, gyhogy jobb ha e-mailben megkeres s az ilyesmit megtudjuk oldani elkpzelse szerint.
dv. Norbi
Kedves Norbi, zuhanykabinunkra szeretnk homokfvott hats bambusznd mintzat matrict felragasztani. Krdsem, hogy a honlapon lthat zuhanykabin matrick mindegyike tekercs flira van nyomtatva (teht az egsz flit kell felragasztani) vagy vannak formra stancolt s elemenknt is felragaszthatk? elre is ksznm vlaszt, Rti Andi

Falmatrica Webruhz 19:15: dvzlm,
tudunk kszteni egyedi elkpzels matrickat is. E-maiben elkell kldeni hogy mit szeretne, s ott tudunk eggyeztetni
dv. Norbi
falmatricaElejrefalmatricaVisszafalmatricaKvetkezfalmatricaVgre


HozzszlsokKvetkez 

 
Artmatrica
Cégnév: SLANOR, s. r. o.
Székhely: Meteorová 1489/1 , 040 12
Kosice-Nad jazerom, Slovakia
Adószám: 2023917885
E-mail cím: info@artmatrica.hu
Telefon: +36 70 544 5032

Elre leadott rendelések személyes átvétele elre
egyeztetett idpontban a falmatrica webáruház
telephelyén: Meteorová 1489/1 , 040 12
Kosice-Nad jazerom, Slovakia

Telefonos ügyfélszolgálatunk az alábbi számon elérhet: +36 70 544 5032, vagy az info@artmatrica.hu e-mail címen állunk rendelkezésre.
Leveledre legkésbb 24 órán belül válaszolunk..

Falmatrica kiszállítás Magyarország egész területén, többek között a következ városokba:
Budapest Debrecen Szeged Miskolc Pécs Gyr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezvásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöll Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti

Kövess minket itt is...
Artmatrica Artmatrica Artmatrica youtube Artmatrica google+ Artmatrica pinterest

Webruhz kszts

Webáruház készítés:

 webruhz kszts

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: k��v�� Mosogatgp matrick - falmatrica